Efter en flot og vigtig udesejr mod Kansas City Chiefs, skulle Buccaneers hjemme tage imod et af NFCs bedste hold, Seattle Seahawks.

Det var et lettere skadesplaget Seattle-mandskab, der havde taget turen til Florida. Seahawks manglede startende safety Earl Thomas, defensive end Michael Bennett, samt en startende corner back, center og linebacker. Det var dog angrebet, der endte med at være problemet for Seattle, der tabte 14-5.

Hjemmeholdet startede kampen med bolden, og lod til at have tanket masser af selvtillid efter sidste uges sejr. Jameis Winston, Doug Martin og Mike Evans er den hellige treenighed i Tampa, og de var arkitekterne bag et imponerende scoringsdrive.

Imponerende var Seattles første besiddelse ikke. Et fint løb fra Thomas Rawls blev fulgt op af to kast, hvor Russell Wilson var under voldsomt pres. Seattle første syv kasteforsøg resulterede i tre sacks.

Det blev kun værre for Seattle, da Tampa Bay satte yderligere en scoring på tavlen. Jameis Winson ramte for anden gang i kampen Mike Evans i end zone, trods fin opdækning fra Sherman. Buccaneers havde problemer i Red Zone i sidste uge, men tidligt i dagens kamp var det ikke til at spore.

Den første positive sekvens for udeholdet kom tidligt i anden quarter. Tampas tight end Luke Stocker lavede holding i egen end zone, og efter en challenge fra Pete Carroll gav det en safety og to point til Seattle.

Seahawks havde chancen for at få flere point på tavlen inden pausen, men en interception af Alterraun Verner gjorde det umuligt. Verner mistede sin far dagen efter Thanksgiving og var tydeligt rørt efter spillet. Det var et af de øjeblikke, der gjorde football smukt uanset, hvem man holdte med.

Tampa Bay dominerede første halvleg, men var kun foran 14-5 ved pausen. Seattles offensive linje var imponerende dårlige og nåede et nyt lavpunkt i første halvleg. Russell Wilson havde ikke en chance mod en velspillende, sulten Buccaneers-defensiv, der sackede quarterbacken fire gange.

Dødvande i anden halvleg

Trods Wilsons store problemer, var han en faktor i løbespillet for første gang, siden skader ramte quarterbacken tidligt i sæsonen. Den 27-årige quarterback løb 8 gange for 80 yards i kampen. Ellers var der ikke meget positivt for Seattle på en dag, hvor Tampa-forsvaret, og specielt Noah Spence, næsten kunne gøre, hvad de ville.

Seahawks-forsvaret fik bedre fat efter de kampens første serie, men Winton og Evans var stadig en farlig kombination. Ingen point blev scoret i tredje quarter, org den største stjerne i den periode var Buccaneers’ punter, Bryan Anger, der konstant fik Seahawks i dårlig position.

Mod slutningen af fjerde quarter gik der turnover-amok i kampen. En fumble fra hvert hold samt en interception kastet af Jameis Winson betød, at det var besværligt at få sat point på tavlen.

Stadig bagud 14-5 havde udeholdet én sidste chance for at komme tilbage i kampen, men Russell Wilsons anden interception i kampen ødelagde de muligheder. Tampa Bay Buccaneers vinder dermed for tredje uge i træk og presser fortsat på i NFC South.

Specielt forsvaret hos Tampa Bay har taget et skridt op de seneste uger. Trods hjælpen fra modstandernes offensive linje i dag, ser kombinationen af Gerald McCoy og Noah Spence farlig ud.

Seattle må rejse hele vejen tilbage til det nordvestlige USA med et skuffende resultat. På trods af de to første serier spillede forsvaret en rigtigt god kamp, og Russell Wilson bevægede problemfrit, hvilket der bestemt var brug for. Quarterbacken blev sacked seks gange.

Med nederlaget til Cardinals fører Seattle dog fortsat deres division komfortabelt.