Atlanta Falcons havde hårdt brug for en sejr over Saints i torsdagens spændende divisionsbrag. Og Super Bowl-deltagerne fra sidste sæson leverede.

Det holdt ellers hårdt for hjemmeholdet, der med en sejr spiller sig tilbage i kampen om NFC South. Havde man tabt til Saints var det næsten umuligt at vinde divisionen.
I en kamp, hvor de to forsvar kom stærkt ud stod det bare 10-10 ved pausen, og Saints var især hårdt ramt af, at rookie Alvin Kamara, der har taget ligaen med storm over de seneste uger måtte udgå af kampen tidligt med en hjernerystelse.
Uden ham havde Saints svært ved at åbne op for Falcons’ forsvar, som de har gjort ved andre forsvar i de seneste kampe, og så kunne Falcons i fjerde quarter tage en smal føring på 20-17.
Saints havde ellers chancen for at vinde kampen i de sidste minutter, men en interception af Falcons’ Deion Jones i endzone med under halvandet minut tilbage afgjorde kampen til hjemmeholdets fordel.
Begge hold vil nu spændt følge, hvordan det går, når Panthers søndag møder Minnesota Vikings i en svær kamp.