Philadelphia Eagles tog torsdag nat imod New York Giants i et højintenst rivalopgør med drama til det sidste.

Philadelphia Eagles jagtede sæsonens første sejr i NFC East, mens New York Giants kunne spille sig i slutspillet, da divisionsrivalerne leverede spænding for alle pengene i Thursday Night Football.

Eagles førte fra start til slut og vandt 24-19, men Giants var tæt på det store comeback. Resultatet betyder, at Dallas Cowboys vinder NFC East og er første seed i slutspillet.

Sejren blev grundlagt efter en horribel start af Giants. Først marcherede Carson Wentz og Philadelphia-angrebet ned af banen. Serien blev afsluttet med et fornemt touchdown af Darren Sproles. Få øjeblikke senere var bolden igen i samme endzone, da safety Malcolm Jenkins havde interceptet et skidt Eli Manning-kast og returneret bolden til huset. 14-0

Giants kom bedre med i løbet af halvlegen, hvor især løbespillet med Paul Perkins og Reshad Jennings var produktivt. Ineffektivitet i redzone gjorde dog, at værterne gik til pause foran 21-13.

I anden halvleg kom der mere tilstand i opgøret. I slutningen af tredje quarter stoppede Giants Eagles på udeholdets 1-yard linje og holdt håbet om et comeback i live.

Med ni minutter tilbage af opgøret bragte kicker Caleb Sturgis værterne foran 24-16 med et 41-yard field goal.

På den efterfølgende angrebsserie fandt Manning Beckham på fjerde down og fem for at holde serien i live, men Giants måtte nøjes med en reducering via Robbie Goulds fjerde field goal.

Eli Manning og Co. fik straks bolden tilbage med chancen for at afgøre kampen efter et defensivt stop, men det forsøg løb ud i sandet efter et mislykket kast på fjerde down til Sterling Shepard efter tæt opdækning af Nolan Caroll. Man kunne sagtens argumentere for et flag mod Eagles-cornerbacken på spillet. Giants fik bolden tilbage endnu en gang, men det blev for stor en mundfuld at tilbagelægge næsten en hel banelængde. Kampen blev afsluttet med Mannings tredje interception.

Quarterbacken endte med at kaste bolden hele 63 gange for 356 yards, og langt størstedelen af de forsøg kom i anden halvleg.

Undervejs i opgøret blev Giants to gange straffet med 15 yards for kontakt med Carson Wentz. Hvad synes du om kaldene?

Med nederlaget er Giants nu 10-5 og må vente til sidste runde med at sikre sig en slutspilsplads.