San Diego Chargers var igen igen tæt på at smide en sikker sejr væk til sidst, men det lykkedes endelig at holde stand mod divisionsrivalerne fra Broncos, der måtte rejse hjem til Denver med et overraskende nederlag på 21-13 i bagagen.

Chargers havde før kampen tabt de seneste 10 divisionsopgør i AFC West, mens Broncos omvendt havde vundet de seneste 15 udekampe i divisionen. Og da Chargers samtidig har smidt den ene føring væk efter den anden i indeværende sæson, havde de fleste nok forventet en Broncos-sejr i torsdagens kamp.

Men hvis det var forventningerne, så blev man slemt skuffet. Chargers med Philip Rivers i spidsen blæste af sted i første quarter, og Rivers’ to første angrebsserier varede over 17 minutter tilsammen. Den anden serie var Rivers’ længste i karrieren.

På første serie fandt Rivers’ rookie tight end Hunter Henry i endzone, og så var værterne i front 7-0. På den efterfølgende serie udbyggede kicker Josh Lambo føringen til 10-0.

Broncos var helt og aldeles ufarlige i første quarter, og hverken Trevor Siemian eller C.J. Anderson fandt rytmen. Meget sigende for førstnævnte leverede han denne perle mod slutningen af tredje quarter.

Broncos’ eneste point i første halvleg kom efter et muffed punt, som gav Brandon McManus muligheden for at sparke tre point på kontoen med et 29-yard field goal.

Tredje quarter blev et festfyrværkeri af field goals af Josh Lambo. Han satte ni point på tavlen fra henholdsvis 21, 31 og 32 yards. Det andet field goal kom efter en fumble af Broncos-receiver Jordan Taylor.

Broncos startede fjerde quarter med bolden på egen 3-yard-linje, men da den offensive linje lavede holding i egen endzone, kunne Chargers-forsvaret notere en safety på listen over præstationer for aftenen. Til stor glæde for linebacker Melvin Ingram.

Chargers har været elendige i fjerde quarter i indeværende sæson, og aftenens kamp var ingen undtagelse.

Med otte minutter tilbage af kampen kunne Broncos endelig sætte et touchdown på tavlen, da Trevor Siemian fandt Bennie Fowler for et 5-yard touchdown.

Bedst som Broncos var på vej mod et sent comeback, og Chargers igen var i gang med at smide en sejr fra sig, vendte momentum tilbage til værterne. Trevor Siemian smed bolden i hænderne på C.J. Anderson, som løb bolden ind i endzone til en reducering til 16-21. Troede han. For i stedet smed dommerne et flag for offensiv holding, og bolden blev kaldt tilbage. På det efterfølgende spil blev Siemian sacked, og på spillet efter fumblede Demaryius Thomas med det resultat, at Chargers kom tilbage i boldbesiddelse.

Chargers fik kørt kampuret ned på tre minutter, og Broncos fik bolden tilbage. Med 32 sekunder tilbage af kampen scorede Brandon McManus et 46-yard field goal og reducerede til 13-21. Broncos forsøgte sig med et onside kick, og fik fat i bolden, men det lykkedes ikke Trevor Siemian at komme i nærheden af et touchdown. Dermed blev to lange stimer afbrudt, og Chargers kunne endelig holdt fast i en føring i fjerde quarter, selvom de endnu engang var tæt på at smide det hele væk.

Med sejren kom Chargers på 2-4, mens Broncos på 4-2 tabte terræn til Oakland Raiders i toppen af AFC West.