Seattle Seahawks havde alle chancer for, at vinde i sidste minut over Arizona Cardinals. Cardinals ville det anderledes og endte med en 34-31 sejr i sidste ende.

Det var en yderst underholdende affære som fandt sted i Seattle. 806 offensive yards blev der leveret i en kamp, som først fandt sin afgørelse i sidste sekund. Her ramte Chandler Catanzaro et 43 yards field goal som tiden løb ud. Det efter, han havde brændt et forsøg tidligere i kampen.

Da de to mandskaber mødtes tidligere i år, endte kampen 6-6. Her havde begge kickere det svært, hvilket også var tilfældet i dette opgør. Catanzaro brændte et 52 yards field goal, men den store synder er hos hjemmeholdets Steven Hauschka. Med et minut igen udlignede Seahawks til 31-31, da Russell Wilson fandt Paul Richardson. Hauschka misbrugte på det skammeligste sit ekstra point bagefter, som gav Cardinals chancen for, at gå ned og tage sejren.

Seattle Seahawks falder fra deres andet seed i NFC ned til det fjerde seed som følge af nederlaget med en 9-5-1 rekord. Samtidig har Arizona Cardinals efter sejren nu en 6-8-1 rekord.