Cleveland Browns havde alle muligheder for at hente den første sejr i to år, men kicker Zane Gonzalez missede flere afgørende spark, og så løb New Orleans Saints med sejren i stedet.

Der var endnu en gang drama for alle pengene, da Cleveland Browns her til aften gæstede New Orleans Saints. Men meget typisk for Hue Jacksons tropper endte det i endnu en kæmpe skuffelse, da Saints vandt 21-18.

Browns havde ellers ført stort set hele opgøret, men da det virkelig gjaldt fejlede kicker Zane Gonzalez noget så grusomt. Den unge sparker misbrugte to field goals og to ekstra point-forsøg i opgøret.

Med lidt over et minut tilbage kunne han bringe Cleveland foran 19-18 på et ekstra point, men missede. Og med otte sekunder igen kunne han bringe kampe i overtid på et 52-yard field goal, men sendte bolden to meter til højre for stængerne.

Cleveland – og især Greg Williams’ forsvar – spillede ellers en solid kamp. New Orleans havde svært ved at sætte angrebsserier sammen, og løbespillet med Alvin Kamara og Mike Gillislee blev lukket ned.

Men bagud 12-3 i fjerde quarter fandt Drew Brees og angrebet endelig rytmen. Det resulterede i to touchdowns fra Brees til Michael Thomas og en føring på 18-12 med et par minutter tilbage.

Browns udlignede til 18-18, men tog ikke føringen på grund af førnævnte Gonzalez, og så førte Brees hurtigt New Orleans ned ad banen, så Will Lutz kunne sætte det vindende field goal.

Med resultatet er Saints 1-1, mens Browns har en uafgjort og et nederlag i sæsonen.

Væsentlige stats

Saints
Drew Brees 28/35 for 243 yards, 2 TD’s
Alvin Kamara 13 løb for 46 yards, 6 grebne bolde for 53 yards, 1 2 point-conversion