Baker Mayfield erstattede en skadet Tyrod Taylor og førte med fremragende spil Cleveland Browns til et flot comeback og den første sejr i knap to år.

Det så skidt ud for Cleveland Browns mod New York Jets. Bagud 14-0 med et angreb, der slet ikke kunne flytte bolden. Men så var der held i uheld for Browns.

Quarterback Tyrod Taylor udgik med en hjernerystelse i slutningen af første halvleg og blev erstattet af den første spiller valgt i årets draft, Baker Mayfield. Førsteårs-quarterbacken tændte en gnist i holdet med en fed attitude og præcise, hårde kast og vendte kampen fuldstændig på hovedet, så Browns kunne juble over en sejr på 21-17. Den første sejr i 635 dage.

Under Mayfield var hjemmeholdets angreb som forvandlet. På lidt over en halvleg kastede han for hele 201 yards og tog kun meget få tvivlsomme beslutninger. Han havde især en stærk forbindelse med Jarvis Landry, der både hev en bold ind på fantastisk vis og kastede en 2-point-conversion til Mayfield for en udligning til 14-14.

Jets satte en fin angrebsserie sammen i fjerde quarter og generobrede føring med et field goal, men Baker Mayfield fulgte op med sit første ‘game-winning drive,’ der blev afsluttet med Carlos Hydes andet løbetouchdown i opgøret. I de sidste minutter af kampen interceptede Cleveland en shaky Sam Darnold to gange, og så brød den forløsende jubel løs.

Med den første sejr i næsten to år er Browns 1-1-1, mens New York Jets er næstsidst i AFC East med 1-2.