Chicago Bears forsvar sørgede for to turnovers og et touchdown i de døende minutter, og det var med til at sikre en 24-17-sejr over Seattle Seahawks.

Chicago Bears sikrede sæsonens første sejr, da de i Monday Night Football sikrede en 24-17-sejr over Seattle Seahawks. Det var Bears’ nye træner, Matt Nagys, første sejr som cheftræner.

Det var Bears, der havde kontrolleret opgøret i løbet af kampens første tre quarters. Seahawks havde ikke haft meget succes på angrebet i løbet af opgøret, hvor Bears’ forsvar især havde domineret. Det betød, at stillingen kort inde i fjerde quarter blev 17-3.

Men da begyndte Seahawks’ quarterback, Russell Wilson, og resten af Seahawks’ angreb at røre på sig. Et godt Seahawks-drive endte i et touchdownkast af Wilson til Tyler Lockett, og så skulle de blot bruge et touchdown mere.

Bears’ velspillende forsvar havde til gengæld andre planer. Efter at Seahawks fik bolden tilbage, interceptede Bears’ cornerback Prince Amukamara Seahawks-quarterbacken, og den interception returnerede han for hele vejen til end zone. Dermed var Seahawks altså igen bagud med to touchdowns.

Wilson og kompagni fik dog bolden igen, men endnu engang viste Bears’ forsvar deres kvalitet. Linebacker Danny Trevathan sackede Russell Wilson, og det sack forcerede en fumble, som Bears fik fingrene i.

Så kunne Bears’ quarterback, Mitchell Trubisky, og kompagni blot lade tiden gå, og da Seahawks igen fik bolden, var der blot tre minutter tilbage. Det var nok til at få scoret for Seahawks, men kun en enkelt gang, og det endte altså 24-17 i Bears’ favør. Dermed er Bears 1-1 efter to spillerunder, mens Seahawks endnu har sæsonens første sejr til gode.