Minnesota Vikings åbnede deres nye stadion med en 17-14 sejr over rivalerne fra Green Bay Packers, men fik runningback Adrian Peterson alvorligt skadet.

På trods af store investeringer inden sæsonen i den offensive har Vikings endnu ikke fået gang i løbeangrebet eller runningback Adrian Peterson. Efter føste halvleg havde han løbet bolden 9 gange for 0 yards. Det blev lidt bedre i anden halvleg, hvor han havde et par gode løb, inden katastrofen indtraf.

Efter et ganske normalt løb uden den store kontakt blev Peterson siddende på jorden. Humpende og i store smerter blev han hjulpet fra banen med en knæskade og kom ikke tilbage. Den endelige status på skaden er endnu ikke officielt meldt ud.

Uden Peterson var det receiver Stefon Diggs, der var kampens store oplevelse. Andenårs-spilleren er omgående blevet den nye quarterback Sam Bradfords yndlingsvåben, og han snød Packers forsvar igen og igen. Diggs sluttede kampen med 9 catches for 182 yards og et touchdown.

I en pointfattig første halvleg var det de to holds forsvar, der dominerede begivenhederne.

Vikings forsvar, der i sidste uge scorede to touchdowns, var tæt på at gentage kunststykket, da de fremtvang en fumble på Packers allerførste play. Eric Kendricks slog bolden ud af hånden på Davante Adams. Safety Andrew Sendejo fik fat i bolden, men fumblede den selv, og så havde Packers bolden igen.

Aaron Rodgers havde svært ved at finde ro i lommen, og fik aldrig rytme i sit spil i første halvleg. Efter 30 minutter havde forrige års MVP blot 59 yards passing.

Packers var dog kommet foran 7-0 på et kort touchdown-kast fra Rodgers til Jordy Nelson efter Vikings aldrende cornerback Terence Newman var blevet kaldt for en 44-yard pass interference, der bragte bolden ned på 4-yard linjen.

I anden quarter fik de små 70.000 fans endelig noget at juble over. Quarterback Sam Bradford førte angrebet ned af banen og kastede det første Vikings touchdown i deres nye stadion til Kyle Rudolph og udligning til 7-7.

Bradford leverede endnu et flot drive kort før pausen, der kulminerede med et 46-yard Blair Walsh field og en 10-7 føring til hjemmeholdet.

Der gik et kollektivt sus igennem stadion i anden quarter, da Sam Bradford blev taget i omklædningsrummet til røntgen for en brækket hånd. Han kom dog tilbage og fuldførte kampen i modsætning til Peterson.

I anden halvleg bragte Diggs Vikings foran med 17-7 på et 25-yard kast fra Bradford, inden Aaron Rodgers selv løb bolden ind til 17-14 i begyndelsen af 4. quarter.

Packers fik chancen to gange for at udligne, men første gang fumblede Rodgers bolden, og anden gang kastede han en interception til Vikings cornerback Trae Waynes, der ellers var blevet kaldt for pass interference tre gange i kampen.

Sam Bradford ramte på 22 af sine 31 kast med to touchdowns og ingen interceptions.

Vikings forsvar sackede Aaron Rodgers 5 gange, holdt ham til 213 yards, 1 TD og 1 interception, og fremtvang ikke færre end fire fumbles.