Green Bay Packers er et af de varmeste hold i NFL. Ikke mindst fordi quarterback Aaron Rodgers er i topform

Hjemme på Lambeau Field vandt Packers over arvefjenderne fra Minnesota Vikings med 38-25. Packers scorede et fireld goal og fem touchdowns – alle med Aaron Rodgers signatur.

Han kastede fire touchdowns og løb selv et ind, og selv om Vikings var med langt hen i kampen, kunne de ikke følge Packers’ scoringstempo.

Opgøret bølgede frem og tilbage i første halvleg, inden Packers defense lavede kampens vigtigste spil.

Ved stillingen 21-13 til hjemmeholdet, havde Vikings bolden kort før pausen og kunne gøre scoren helt tæt med et touchdown. Packers’ stjernelinebacker Clay Matthews snød Vikings venstre tackle T.J. Clemmings, slog bolden ud af hånden på quarterback Sam Bradford, og fumblen blev fanget af Packers.

På under 30 sekunder lykkedes det Aaron Rodgers at føre sine tropper ned på 6-yard linjen. Her undgik han et sack af Vikings Everson Griffen og løb i stedet bolden ind til touchdown og en 28-13 føring.

Det forspring kom Vikings sig aldrig over, og da 3. quarter forløb uden scoringer, løb Vikings tør for tid og muligheder.

Rodgers havde en super dag og ramte på 28 af 38 kast for 348 yards og 4 touchdowns. Han kastede to til Jordy Nelsson, der havde 9 catches for 154 yards.

Også Vikings Adam Thielen havde en fantastisk dag. Han greb 12 bolde for 202 yards og to touchdowns. Karrierens klart bedste dag for den udraftede receiver.

Med nederlaget er Vikings elimineret fra slutspillet efter at have begyndt året 5-0 og var NFLs sidste ubesejrede mandskab.

Packers er nu 9-6 og har en vigtig date med Lions næste søndag. Et nederlag til Lions mandag nat til Cowboys, gør kampen næste søndag til en NFC North finale, hvor vinderen går i playoffs.