Eli Manning og co. slog søndag divisionsrivalerne Dallas Cowboys, der var anført af de to rookies, QB Dak Prescott og RB Ezekiel Elliot. Kampen endte 20-19.

Det blev til en kneben ét points-sejr for New York Giants, da de søndag spillede mod divisionsrivalerne Dallas Cowboys i sæsonens første kamp. Efter en tæt kamp, endte Giants til sidst som sejrsherre, da det ikke lykkedes Cowboys at få stoppet tiden, så kicker Dan Bailey kunne forsøge at sparke et potentielt kampvindende field goal.

Manges øjne var rettet mod Cowboys i søndagens kamp. Det er der som regel, når ’’America’s Team’’ spiller, men opmærksomheden var ekstra stor til Giants-kampen. Tony Romo er som bekendt ude med en brækket ryg. I hans sted spillede rookie-quarterback Dak Prescott, der blev valgt i fjerde runde i årets draft. Hypen omkring Prescott har været massiv efter en god pre-season, og den unge rookie gjorde det da også ganske godt.

Giants kom dog bedst fra start og kunne gå til pause med en 13-9 føring. Blandt andet efter et touchdown til rookie-receiver Sterling Shepard.

Se Shepards touchdown her.

Cowboys kom dog tilbage efter pausen, da stjerne-rookien, RB Ezekiel Elliot, scorede sit første NFL-touchdown på et otte-yard løb.

Lige ved og næsten for Cowboys

I fjerde quarter så det længe ud til, at Cowboys ville køre sejren hjem. Det lykkedes dog Giants at komme foran med lidt over seks minutter tilbage af kampen, da WR Victor Cruz, der har været ude med en knæskade i næste to år, scorede det touchdown, der skulle vise sig at være kampafgørende.

Cowboys prøvede til sidst at få bolden frem, så de kunne forsøge et field goal. Tiden løb dog ud for Dallas, efter WR Terrence Williams greb bolden med få sekunder tilbage uden at komme ud ad banen.

Se highlights fra kampen her.

Kampen endte 20-19, og Giants kom dermed bedst fra start. De møder i næste uge New Orleans Saints, der søndag tabte til Oakland Raiders. Cowboys skal i næste spillerunde møde endnu en divisionsrival, når de tager til Washington for at spille mod Redskins.