En gentagelse af NFC-finalen tidligt på sæsonen, Tom Brady vs. Aaron Rodgers i bedste sendetid og Marcus Peters på hævntogt mod Kansas City i Mexico. Det endelig kampprogram for 2018 er landet, og vi giver dig de ti bedste kampe lige her.

NFL offentliggjorde natten til fredag hele spilleprogrammet for 2018-sæsonen. På forhånd kendte vi naturligvis alle 32 holds modstandere, men kamprækkefølge, starttidspunkter og ikke mindst fordelingen af Primetime-kampene kunne vi kun forsøge at gætte os til. Men nu er det slut med gætterierne.

Sæsonen sparkes i gang torsdag den 6. september (klokken 02.20 natten til fredag dansk tid), når de forsvarende Super Bowl-mestre Philadelphia Eagles byder Atlanta Falcons velkommen i en gentagelse af slutspilsopgøret fra januar, hvor Falcons blot var et enkelt spil på mållinjen fra at vinde. Eagles-Falcons er en herlig åbningskamp, men den finder ikke vej til listen over de ti fedeste opgør i 2018. En liste, som du finder herunder.

Kampene er listet kronologisk efter spilleuge, så der er altså ikke tale om en rangering af de ti bedste kampe. Der er ingen divisionsopgør på listen, da vi ser de kampe år efter år. Rivalopgør som Packers-Vikings, Saints-Falcons og Steelers-Ravens glæder vi os naturligvis til at opleve x2 i 2018, selvom de ikke har fundet vej til top 10.

Los Angeles Rams – Los Angeles Chargers, uge 3, 23. september kl. 22.05
The Battle of L.A.! Rams tog et stort skridt imod at blive favoritholdet i Los Angeles efter et super flot 2017 under Sean McVay, hvor holdet gik fra at have ligaens værste angreb til at have det bedste. Chargers skuffede til gengæld, men har kvaliteten til at bide skeer med de store. Philip Rivers og co. kan mod Rams vise, at de endelig har fundet ud af at levere i de store footballkampe. Med en sejr kan Chargers både lægge billet ind på den store fanbase i Los Angeles og vinde respekt som et hold, der skal tages seriøst.

Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings, uge 5, 7. oktober kl. 22.25
Philadelphia og Minnesota mødes tidligt i sæsonen i en storkamp, der er en gentagelse af NFC-finalen. Nu kommer Vikings endda med en ny og eftersigende bedre quarterback i Kirk Cousins. Vikings blev af de fleste spået til at trække sig sejrrigt ud af den føromtalte konferencefinale, men i stedet blev NFC North-divisionsvinderen klædt fuldstændig af af Nick Foles og co. Vikingerne vil gøre alt for at bevise, at de nu er det bedste hold af de to. Samtidig får vi det første pejlemærke om, hvorvidt Cousins kan løfte Minnesota yderligere et niveau efter Case Keenums flotte 2017.

Jacksonville Jaguars – Philadelphia Eagles (Wembley Stadium, London), uge 8, 28. oktober kl. 15.30
London leverer lækkerbisken, når Jaguars er ”vært” for de forsvarende Super Bowl-mestre. Der er garanti for sacks og store hits, når to af ligaens bedste forsvar brager sammen – med ligaens måske to bedste grupper til at få fingrene i quarterbacken. Jaguars råder over Calais Campbell, Yannik Ngakoue og Malik Jackson, mens Eagles kan sende Michael Bennett, Brandon Graham og Fletcher Cox af sted. Og det er altså bare et udsnit af begge holds pass rushere. Derudover en kamp mellem to hold med meget klare angrebsstrategier. Jaguars har stor power bygget op om arbejdshesten Leonard Fournette, mens Eagles med run-pass-option og kreativ play-calling gør alt for at udnytte Carson Wentz’ styrker og atletiske evner bag en enestående offensiv linje. Et råd: Book billet til kampen på Wembley!

Minnesota Vikings – New Orleans Saints, uge 8, 28. oktober kl. 02.20 (SNF)
The Minneapolis Miracle. Et utroligt øjeblik, der gør NFLming kåd og samtidig fremkalder mareridtsagtige minder i New Orleans. Mens kampuret rammer 0, passerer Vikings-receiver Stefon Diggs den usynlige mur ved indgangen til redzone og sender Saints ud i slutspilsmørket efter et vanvittigt Hail Mary-spil. Alene den historie gør Drew Brees’ og resten af New Orleans-mandskabet besøg i Minnesota til et helt specielt opgør. Hele ugen op til kampen vil Saints-spillerne skulle forholde sig til det smertefulde slutspilsnederlag, og det vil sætte de forsvarende NFC South-mestre op, som de aldrig har været før. Ud over det åbenlyse aspekt bliver det vildt spændende at se, om Saints stadig kan give Vikings kamp til stregen, når vikingerne på papiret har forstærket sig på quarterback-positionen med Cousins. Og så er der nogle fremragende receiver-cornerback-matchups begge veje med Adam Thielen mod Marshon Lattimore og Michael Thomas mod Xavier Rhodes.

New England Patriots – Green Bay Packers, uge 9, 4. november kl. 02.20 (SNF)
Brady vs. Rodgers. Need I say more? Ligaens to bedste quarterbacks støder sammen for blot anden og sandsynligvis også sidste gang, medmindre der ligger en Super Bowl-date og venter i den nære fremtid. I den eneste hidtidige duel, der fandt sted i 2014, trak A-Rod det længste træ på Lambeau Field, men Patriots kunne løfte Vince Lombardi-trofæet to måneder senere. Den her kamp er simpelthen en sand lækkerbisken, så du kan allerede gøre en stor skål popcorn klar.

Jacksonville Jaguars – Pittsburgh Steelers, uge 11, 18. november kl. 02.20 (SNF)
Jaguars chokerede de fleste, da de i januar tog Steelers på sengen med en kanonstart og holdt AFC North-mestrene på afstand på trods af et flot comebackforsøg i en overraskende højtscorende affære. Vi får nok ikke 87 point igen, men vi vil uden tvivl få top-underholdning i form af en direkte duel mellem stjernereceiver Antonio Brown og lock down-cornerback Jalen Ramsey samt store spillere som runningback Le’Veon Bell og monsteret Calais Campbell. Jacksonville besejrede faktisk Pittsburgh to gange på Heinz Field i fjord, og den tendens vil Ben Roethlisberger og co. gøre alt for vende i en kamp, der også kan blive meget afgørende for slutspilsbilledet i AFC.

Kansas City Chiefs – Los Angeles Rams (Estadio Azteca, Mexico), uge 11, 19. november kl. 02.15 (MNF)
Kansas City er trådt ind i en ny æra efter Alex Smith. Patrick Mahomes er den nye mand bag center, og den unge signal-caller har alle værktøjerne til at blive ekstremt sjov at følge. En kæmpe arm og en evne til at lave store spil, når det hele ellers virker til at falde sammen, kan kun blive underholdende. Og når Mahomes så sættes op mod to vaskeægte ’ballhawks’ i Aqib Talib og Marcus Talib, er der garanti for masser af mindeværdige højdepunkter. Læg dertil, at både Peters og Sammy Watkins møder deres tidligere hold, og så har vi ingredienserne til en medrivende affære på det imponerende Estadio Azteca i Mexico.

New England Patriots – Minnesota Vikings, uge 13, 2. december kl. 22.25
Uge 13 giver os et super sexet, sjældent opgør, når Tom Brady og Patriots tager imod endnu et stort NFC North-hold i Minnesota Vikings. Kampen byder på den ene fede duel efter den anden. Først og fremmest bliver man aldrig skuffet, når Brady skal i aktion mod et forrygende forsvar. Og Vikings kandiderer voldsomt til ligaens bedste defensiv. Quintetten Linval Joseph, Everson Griffin, Eric Kendricks, Xavier Rhodes og Harrison Smith illustrerer på fantastisk vis den høje kvalitet, der er i alle rækker af Vikings-forsvaret. Gronkowskis matchup med Smith og måske Rhodes bliver simpelthen af højeste klasse.

Pittsburgh Steelers – New England Patriots, uge 15, 16. december 22.25
Ja, Jesse James greb bolden. Det har de stadig ikke glemt i Pittsburgh, og det glemmer de nok heller ikke lige foreløbig. Men sådan blev det ikke vurderet på grund af den omdiskuterede griberegel. Derfor sejrede Patriots igen over Steelers og rev førsteseed i AFC ud af hænderne på Big Ben og co. med en lettere vej til Super Bowl som resultat. Steelers må have en vanvittig stor tørst efter revanche, og det traditionsrige franchise har for tredje år i træk muligheden for at få bugt med den onde ånd fra Foxborough hjemme på Heinz Field. Det store revancheelement og det faktum, at Pittsburgh og New England igen må vurderes som de største favoritter i AFC, gør det her til et kæmpe brag. Og så må vi heller ikke glemme, at vi både får NFLs bedste tight end og wide receiver at se på samme bane foruden mange andre stjerner.

Los Angeles Rams – Philadelphia Eagles, uge 15, 16. december 02.20 (SNF)
Rams og Eagles mødtes i en af sidste års mest underholdende kampe i Los Angeles. Det var også den kamp, hvor Carson Wentz rev sit korsbånd over, og fik alle til at tro, at Philadelphias drøm om at vinde sin første Super Bowl var slukket. Men i uge 15 er Wentz med al sandsynlighed tilbage, og vi får en herlig gentagelse. Begge mandskaber er kun blevet bedre, og især Rams virker til at gå aggressivt efter Vince Lombardi-trofæet. Det er to af de helt store favoritter i NFC med kæmpe stjerner på begge sider af bolden. Hvordan Eagles’ fremragende offensive linje håndterer den uhyggelige duo Aaron Donald og Ndamukong Suh, bliver især interessant at se.

Du finder hele programmet for 2018-sæsonen lige her.