Der var ikke meget at juble over for de fremmødte fans på Wembley Stadium, da Saints slog Dolphins i en kamp, der var præget af mange flag, spilstop og ensidighed. Saints sejrede med 20-0.

Før kampens begyndelse blev spiller-, træner- og stabsprotesten, som NFL’s respektive mandskaber indledte i sidste spillerunde, markeret.
Mens hele Saints-truppen var på knæ under fremførelsen af den amerikanske nationalsang, så forblev størstedelen af Dolphins’ tilknyttede på benene – og sågar uden at markere protesten på anden vis.
På den sportslige side kom New Orleans Saints bedst fra start, hvilket først og fremmest skyldtes en håbløs og unødvendig interception af den tilbagevendte Jay Cutler.
Cutler forsøgte således at kaste en fade til sin receiver, men boldens bane blev for høj, og dermed var det let for det ellers skrøbelige Saints-forsvar at udnytte fejlen. Cutler blev ganske vist presset af Saints’ indvendige, defensive linje, men dét til trods burde Cutler ikke have leveret bolden så upræcist.

Kampens første halvleg var præget af mange flag og få vellykkede offensive aktioner. Tilskuerne har med andre ord været indlagt til en yderst uskøn første halvleg, som endte 3-0 til Saints efter et field goal i allersidste sekund.
Drew Brees og co. kom bedst ud fra pausen, og sammensatte en flot angrebsserie, hvor de formåede at køre 11 spil på 6 minutter. Angrebsserien udmøntede sig i et touchdown, som den pålidelige andenårs-receiver, Michael Thomas, leverede. Thomas spillede en fin kamp, hvori han noterede sig flest receiving-yards med 89 af slagsen.

Saints hentede Alvin Kamara i den seneste drafts tredje runde, og den 22-årige rookie var kampens største offensive oplevelse. Han leverede flere vigtige spil på afgørende downs, mens han fik 96 samlede yards. Ydermere stod han for en flot scoring efter et trick-spil i nærheden af Dolphins’ målzone:

Kampen sluttede således med en sikker 20-0-sejr til New Orleans Saints, der nu har vundet to sejre på stribe. Drew Brees sluttede dagen med 268 yards og to touchdowns, mens Jay Cutler igen skuffede fælt med sølle 164 yards, en enkelt interception og en fumble.