Tom Brady satte endnu en NFL-rekord med sin 27. sejr over Buffalo Bills, da Patriots sejrede 23-3 i et uskønt og intenst divisionsopgør.

New England Patriots kunne så godt som sikre sig AFC East, da de forsvarende Super Bowl-mestre her til aften var på besøg i Buffalo, mens Tom Brady med en sejr kunne blive den quarterback med flest sejre mod den samme modstander nogensinde.
Buffalo Bills bed fra sig i første halvleg, hvor især forsvaret gjorde alt, hvad det kunne, for at holde Brady nede. Det førte til en pauseføring på 9-3 til New England.
I 2. halvleg gik gassen af ballonen for Buffalo, da en skadet Tyrod Taylor slet ikke kunne få spillet til at fungere. Samtidig kunne forsvaret ikke holde kvaliteten og tempoet oppe, og Patriots løb hjemmeholdet over ende med to touchdowns af Rex Burkhead og i alt 191 yards langs jorden til slutstillingen 23-3.

Tom Brady spillede ikke sit livs kamp, mens gjorde det ganske fint bag en offensiv linje, der ikke gav ham meget tid i lommen. Sejren var hans 27. af slagsen mod Buffalo Bills, og dermed passerer han Brett Favre som den quarterback i NFL-historien med flest sejre mod det samme hold.

Tight end Rob Gronkowski havde en stor kamp med ni grebne bolde for 147 yards, men dummede sig gevaldigt i fjerde quarter. Se, hvordan Gronk dummede sig, lige her.
Tyrod Taylor udgik i 2. halvleg med en knæskade og vendte ikke tilbage i opgøret. Han blev erstattet af rookie Nathan Peterman, der ikke havde meget mere held bag center.