Et fake punt på 44 yards var med til at køre en komfortabel Steelers-sejr på 29-14 mod Cincinnati Bengals. Steelers-kicker Chris Boswell lavede fem field goals.

Steelers’ special teams stjal overskrifterne fra et Steelers-angreb, der ellers kom godt ud af starthullerne. Kicker Chris Boswell stod for fem field goals, og det sidste kom efter et langt fake punt, hvor special teams-spilleren Robert Golden kastede bolden 44 yards til Darrius Heyward-Bey. De fem field goals gav Steelers en 15-points-sejr på 29-14.
Inden de fem field goals kom begge angreb ellers godt for start. De to hold udvekslede to touchdowns hver i første halvleg. Alle fire blev kastet og for Steelers stod Antonio Brown og Juju Smith-Schuster for de to touchdowns, mens Brandon LaFell og Tyler Kroft greb de to touchdowns for Bengals.
Derefter gik Bengals dog helt i stå,  og Andy Dalton havde kun 32 yards i anden halvleg af kampen. Hvis man dog medregner sacks havde Bengals blot 19 yards i anden halvleg. Kombineret med et par interceptions blev det umuligt for Bengals at følge med, og mens Steelers’ forsvar lukkede ned, kunne Steelers lade Le’Veon Bell køre kampen hjem. Bell nåede op på 134 løbeyards og 58 kasteyards.
Med sejren er Pittsburgh Steelers nu 5-2 og i en komfortabel føring i divisionen, hvor Bengals falder til 2-4, mens Ravens er 3-4 og Browns 0-7.