Miami Dolphins leverede et flot comeback og vandt over New York Jets i det sidste minut. Men der var skår i glæden, da Jay Cutler måtte udgå med en skade undervejs.

Skaden i brystet til Jay Cutler kom i starten af tredje quarter efter en tackling. Quarterbacken blev tilset på sidelinjen et stykke tid, inden han måtte forlade banen og ikke komme tilbage i kampen.
I stedet for kom Matt Moore på banen til at forsøge at hente en sejr. På det tidspunkt var Dolphins bagud med et 21-14 efter en første halvleg, hvor holdene skiftede til at score touchdowns.
Det sidste før pausen kom efter en fornem defensiv præstation, hvor Muhammad Wilkerson interceptede Jay Cutler helt nede på Dolphins’ 1 yard linje, hvorefter Josh McCown selv løb bolden ind. Og det blev værre for hjemmeholdet, da Jets kom foran 28-14 i tredje quarter. Dermed så det sort ud for Miami Dolphins med Matt Moore ved roret. Men reserven viste fornemt spil, og med to touchdowns til Kenny Stills var holdene helt lige.
Det så ud til, at kampen skulle i overtime, men efter en interception af cornerback Bobby McCain fra Dolphins i det sidste minut af opgøret sparkede kicker Cody Parkey sejren til holdet fra Miami med 31-28.
Det er endnu uvist, hvor alvorlig Jay Cutlers skade er, men Dolphins har kamp allerede på torsdag, så det kan være svært at vende tilbage i tide.