MNF-kampen mellem Tennessee Titans og Indianapolis Colts havde spænding og intensitet til det sidste, men en dominerende 2. halvleg og et lækkert touchdown afgjorde AFC South-dysten.

Der var rigtig meget på spil, da AFC South-rivalerne Tennessee Titans og Indianapolis Colts stod over for hinanden i Monday Night Football. Begge mandskaber gik ind til opgøret 2-3, og vinderen ville gå på en delt førsteplads i divisionen med Jacksonville Jaguars og Houston Texans.
Kampen var tæt hele vejen, intensiteten sad uden på tøjet, og holdene skiftedes til at have føringen. Med en dominerende præstation i anden halvleg viste Titans sig dog for stærke og Mariota og Co. kunne juble over sejren på 36-22.

I de første 30 minutter var der seks angrebsserier, og de kastede alle point af sig. Tennessee formåede kun at score ved at sende bolden i mellem de gule stolper, så Colts tog en føring på 13-9 med ind til pausen.
Fra starten af anden halvleg blev ondt værre for Mariota og Co., da den unge småskadede quarterback kastede en interception til John Simon, der kunne løbe bolden i endzone til en stilling på 19-9 i gæsternes favør. Det virkede ikke til at ryste Titans, der i stedet svarede tilbage med fuldstændig at sætte sig på resten af kampen på begge sider af bolden.
Med seks minutter tilbage af fjerde quarter tog Titans en 29-22-føring på et smukt 53-yard touchdown af Mariota til rookie-receiver Taywan Taylor.

Den føring gav hjemmeholdet aldrig slip på, og Derrick Henry nåede endda at udvide føringen med et langt touchdownløb. Derfor er Titans nu på en tredelt førsteplads i AFC South, mens Colts på 2-4 er sidst i divisionen.