Søndagens sene kamp mellem Atlanta Falcons og Green Bay Packers blev en velspillet affære, som værterne kunne trække sig sejrrigt ud af. Den første kamp på det nye Mercedez-Benz Stadium endte 34-23 til hjemmeholdet.

Hjemmeholdet startede bedst på deres nye stadion, og bragte sig foran 7-0, da Devonta Freeman løb bolden i endzone fra 1-yard-linjen.

Packers udlignede dog kort efter, også via et 1-yard løb af Ty Montgomery.

Herfra stod der Falcons på opgøret, og mens forsvaret dominerede Aaron Rodgers og co., var Matt Ryans angreb flyvende. Devonta Freeman løb endnu et kort touchdown ind i starten af andet quarter. Derefter fulgte et 51-yard field goal af Matt Bryant, før Tevin Coleman greb et 3-yards touchdownkast fra Matt Ryan. Dermed kunne Falcons gå til pause foran med 24-3.

Undervejs i andet quarter havde Rodgers kastet en interception til Desmond Trufant, og det lignede en afgørelse på kampen, da Rodgers leverede endnu en turnover til Trufant. Her er Trufants interception fra første halvleg.

Trufant kunne levere sin anden turnover, da Falcons-forsvaret kom blæsende mod Rodgers, og Dontari Poe og Vic Beasley smadrede ind i Packers-quarterbacken. Han forsøgte at slippe af med bolden, men kastet var ikke fremadrettet, og derfor kunne Trufant samle bolden op, og bringe hjemmeholdet foran 31-10.

Herefter udvekslede holdene field goals, men Packers havde ikke i sinde at give op. Og på en fjerde down og syv fangede Rodgers værternes forsvar, og fandt Davante Adams på et 33-yards touchdownkast. Det efterfølgende forsøg på at score to ekstra point mislykkedes dog, men stillingen nu 34-16.

Det blev til endnu en reducering for gæsterne, da Rodgers fandt Montgomery på et kort shovel kast, men det store comeback udeblev, og Falcons vandt 34-23.