Både Tennessee Titans og Jacksonville Jaguars kom langsomt fra start, men Titans bragte sig hurtigt komfortabel foran i anden halvleg. Kampen endte 37-16 i Titans’ favør.

Der var lagt op til et regulært divisionsopgør, og et opgør, der baseret på sidste uges resultater, mellem favoritterne til divisionstitlen, da Jacksonville Jaguars tog imod Tennessee Titans.
Opgøret startede imidlertid med en første halvleg præget af skuffende angrebsspil. Begge hold forsøgte forgæves at få gang i løbeangrebet, mens både Marcus Mariota og Blake Bortles kastede interceptions.
Det var dog Titans, der kunne gå til pause med en føring, efter Ryan Succop havde bragt dem i front med 6-3 i 2. quarters døende sekunder. Derfor var det Bortles og co., der skulle jagte en føring fra anden halvlegs start, men det startede bestemt ikke som ønsket

Ensidig anden halvleg

Kort inde i 3. quarter kastede Bortles sin anden interception i kampen. Og så kunne Mariota ellers føre Titans hele vejen i red zone, hvor Succop kunne score sit tredje field goal.

Efter endnu et skuffende drive af Bortles og Jaguars, kom Titans i en favorabel position, da rookien Adoree’ Jackson nok engang viste prøver på sit imponerende returneringsevner og returnerede et punt hele 46 yards. På det efterfølgende drive, kunne Derrick Henry bringe Titans foran 16-3, da han løb bolden i end zone for kampens første touchdown.

Derefter gjorde Titans kort proces. Titans’ forsvar forcerede endnu et Jaguars-punt, der igen lod dem starte på Jaguars’ banehalvdel og en smuk dyb bold fra Mariota til Taywan Taylor bragte dem hele vejen i red zone, hvor tight end Delanie Walker fik lov til at løbe bolden i end zone, og Succop kunne så bringe Titans på 23-3.
I 4. quarter lod Titans bare deres dygtige runningback-duo trætte Jaguars-forsvaret, inden Mariota snød forsvarets på et play-action spil, så Jonnu Smith kunne bringe Titans på 30-3.

Både Fournette og Bortles fik scoret og reduceret for Jaguars, men lige lidt hjalp det. Titans kunne drage hjemad 37-16-sejr i baggagen.