Der var lagt op til et af rundens mest interessante kampe, da Tennessee Titans hjemme tog mod Oakland Raiders.

Det var et opgør, mellem to af ligaens bedste unge quarterbacks i Derek Carr og Marcus Mariota, samt Marshawn Lynchs tilbagevenden til NFL. Det endte med at være en ganske tæt affære, som Raiders vandt 26-16.
Opgøret startede eksplosivt, da hjemmeholdet helt ekstraordinært forsøgte sig med et onside kick. Det fejlede, og Raiders fik bolden i fremragende position. Det udnyttede de til fulde, da receiver Amari Cooper bragte udeholdet foran på et rigtigt fightertouchdown. Receiveren lignede på spillet en højere version af Marshawn Lynch.

Oakland bød altså tidligt op til dans, men Titans var lige så hurtige til at takke ja til den invitation. Hjemmeholdet scorede nemlig også på deres første drive. Denne gang var det Marcus Mariota, der viste, at han er lige så god med sine ben, som med sin arm.
Første halvleg var en velspillet, balanceret affære, hvor specielt Tennessee imponerede. Titans havde fin fordeling mellem løb og kast, og også forsvaret så godt ud. Hjemmeholdet var dog alligevel bagud ved pausen. Foruden de to quarterbacks, var det specielt receiver Michael Crabtree og rookie receiver Corey Davis, der imponerede for begge mandskaber.
Anden halvleg var mindre flydende end første, og et aggresivt Raiders mandskab trak fra. Trods muligheder til slut, kom Titans aldrig rigtigt tilbage. Oakland stoppede det ellers normalt glimrende løbespil, og Mariota kunne ikke følge op på den gode første halvleg. Dermed blev det til et hjemmebanenederlag for Tennessee.
Marshawn Lynch leverede flere fede og sjove spil i løbet af kampen. Runningbacken kom tilbage fra pension og løb for 78 yards på 18 forsøg, bestemt en fin grundspilsdebut for Raiders.

Den helt store profil for Oakland i denne kamp, var kicker Giorgio Tavecchio, der spillede i stedet for en skadet Sebastian Janikowski. Tavecchio ramte alle sine fire field goals, herunder to fra 52 yards. Han var i den grad med til at skabe sejren.