Dolphins formåede næsten af fuldføre et comeback mod Tampa Bay Buccaneers efter Matt Moore erstattede Jay Cutler, der udgik med en hjernerystelse. I sidste ende lukkede Ryan Fitzpatrick og kompagni dog kampen og 10 sene point gav Buccaneers en 30-20 sejr.

Det startede forfærdeligt for Jay Cutler og Miami Dolphins, der i første halvleg slet ikke kunne finde fodfæste. Jay Cutler lavede tre interceptions, og Buccaneers straffede Dolphins for de store fejl. En 7-3 Dolphins-føring blev hurtigt vendt med 17 point i andet quarter. Ryan Fitzpatrick var bag begge touchdowns med kast til rookie tight end O.J. Howard og receiver DeSean Jackson.
En føring på 20-7 lignede en umulig opgave for Jay Cutler, men til Miamis held udgik Jay Cutler med en mulig hjernerystelse, og Matt Moore viste sig hurtigt som en bedre løsning i dagens kamp. Langsomt men sikkert lukkede Moore hullet, og da han efter to field goals fandt Kenny Stills for et langt touchdown i slutningen af fjerde quarter, stod den pludselige 20-20. Stills var forrygende i kampen og endte med 7 receptions for hele 180 yards og 1 touchdown.
Bucs havde dog lidt over 3 minutter til at generobre føringen, og Ryan Fitzpatrick var tydeligt opsat på at hive hans anden sejr ud af to mulige som starter i Jameis Winstons sted. Han førte roligt Buccaneers ned ad banen, og med tre sekunder igen kunne Buccaneers’ kicker Patrick Murray bringe Buccaneers på 23-20. Sejren endte med at blive på 30-20, da Dolphins i et desperat forsøg på en scoring på det efterfølgende kickoff fumblede bolden. Bucs samlede bolden op og scorede lidt ekstra point på aftenens sidste spil.