Green Bay Packers tog imod Detroit Lions i et vigtigt divisionsopgør i Monday Night Football, hvor begge skulle forsøge at holde trit med Minnesota Vikings i toppen af NFC North.

Efter en friuge skulle Brett Hundley på ny forsøge at vise over for hjemmepublikummet på Lambeau Field, hvad han kan. Det gik imidlertid ikke som ønsket for Hundley, og det var i stedet udeholdets quarterback, der overstrålede alt og alle.
For mens Hundley havde problemer med at rykke Packers-angrebet ned ad banen, var Lions-angrebet, anført af Matthew Stafford, ustoppelige.
Allerede på det første drive fandt Stafford Marvin Jones i end zone. Og den scoring gjorde Stafford til den blot fjerde quarterback, der har kastet 200 touchdowns, inden de fyldte 30. Inden pausen kunne Ameer Abdullah score igen for Lions, der gik til pause foran 14-3.

I anden halvleg havde Lions ligeledes styr på Packers, der først fandt end zone i kampens sidste quarter, da netop Hundley løb bolden over stregen. Stafford fandt igen Jones i end zone, inden Jamaal Williams til slut kunne reducere for Packers, der dog stadig tabte kampen 17-30.
Stafford sluttede 26/33 for 361 yards og to touchdowns, mens Hundley var 26/38 for 245 yards og ingen touchdowns eller interceptions.

Både Lions og Packers er nu 4-4, mens Vikings er 6-2 og dermed fører NFC North.