Detroit Lions var igen i denne uge bagud mod slutningen af deres kamp. Her førte Chicago Bears, men hjemmeholdet formåede at komme tilbage, og tage en 20-17 sejr.

I sidste uge dominerede Detroit Lions deres opgør mod New Orleans Saints. I dag kom divisionsrivalen fra Chicago på besøg. Det blev til den forventede hjemmesejr til Lions, på trods af hård modstand. 20-17 lød sejren på, efter en 10-3 føring ved pausen.

I anden halvleg kom Bears foran 17-10 efter først et langt touchdown af Cameron Meredith mens det lykkedes førsteårsspilleren Cre’von LeBlanc, at levere et pick-seks med under fem minutter tilbage af kampen.

Matthew Stafford bevarede roen, og kvitterede med et touchdown, med under tre minutter igen. Denne gang løb han selv et touchdown ind, da hans receivere ikke blev åbne.

Med sejren er Lions nu 10-4, mens Chicago Bears efter dagens nederlag er på 3-11.