Connecticut Huskies med danske Andreas Knappe fik en resultatmæssigt god start på sæsonen, da holdet leverede et flot comeback og besejrede Maine på et field goal kort før tid.

I nat tog Andreas Knappe hul på sin sidste sæson i college, da han sammen med UConn bød Maine velkommen hjemme på Pratt & Whitney Stadium på Rentschler Field.

Connecticut var udpeget som klare favoritter, men det var svært at se i en kamp, der bølgede frem og tilbage.

Efter et touchdown hver i første halvleg, tog Huskies en føring på 14-7 i tredje quarter, da runningback Ron Johnson løb 21 yards for et touchdown. Hans andet i kampen.

Derefter troede hjemmeholdets fans nok, at UConn ville køre en sikker sejr hjem, men det var bestemt ikke tilfældet. Gæsterne svarede igen med et touchdown på det efterfølgende drive, og med knap ti minutter tilbage af kampen kom Maines cornerback Najee Goode Jr. på en blitz og sackede Connecticut quarterback Bryant Shirreffs, der tabte bolden, som cornerbacken løb 74 yards til et touchdown. Pludselig var stillingen 14-21, og overraskelsen lurede. Det var bestemt ikke tilfredsstillende for fans på Twitter.

Men det ændrede sig hurtigt. Under pres marcherede hjemmeholdet nemlig hele vejen ned ad banen og udlignede med et endnu et løbe-touchdown. Denne gang signeret af Arkeel Newsome.

Med knap to minutter tilbage kunne Maine så igen bringe sig foran, da holdet gjorde sig klar til et 47 yard field goal. Forsøget blev dog blokeret af den defensive tackle Mikal Myers.

Andreas Knappe og Huskies’ angreb fik muligheden for at vinde kampen i ordinær tid, og den tog de imod med kyshånd: Ni spil senere stod kicker Bobby Puyol på Maines 20 yard-linje og sendte den ovale bold mellem de to stænger. 24-21. Game over.

Connecticuts angreb løb for hele 200 yards, mens det kneb gevaldigt i luften med sølle 162 yards.

UConn spiller næste kamp lørdag den 3. september ude mod Navy, der ligesom Knappes hold er placeret i American Athletic Conference.