Michael Crabtree og Khalil Mack var aftenens store stjerner, da Raiders hentede en dramatisk sejr på 28-27 i Baltimore.

Med Ronnie Stanley ude med en fodskade og Alex Lewis tvivlsom som følge af en hjernerystelse startede værterne med en ny konstellation på den offensive linjes venstre side. James Hurst og Ryan Jensen havde dog alt andet end succes, og de blev gentagende gange ydmyget af Raiders’ pass rush.

Dette var især gældende i første halvleg, hvor Ravens og Mark Trestman uden held dedikerede sig til kastespillet, hvorpå angrebet var yderst forudsigeligt og ensformigt. Således havde Joe Flacco og co. yderst svært ved at flytte bolden, og i stedet satte Raiders sig på tingene. I denne forbindelse var Khalil Mack fuldstændig ustoppelig og fik gang på gang sat Joe Flacco under pres. Dette udmøntede sig sidenhen i Macks første sack i sæsonen.

Raiders’ angreb var ikke ligeså velsmurt som tidligere set, men Derek Carr formåede – mod et på ny velspillende Ravens-forsvar – at finde de rigtige spil frem på kampafgørende tidspunkter. Således sluttede Carr med 199 yards og fire touchdowns. Desuden var Raiders yderst effektive, når de kom i nærheden af Ravens’ målzone, hvilket blev determinerende for kampens udfald.

Efter en behersket første halvleg, hvor Derek Carr fandt hhv. Seth Roberts og Michael Crabtree for scoringer, fik Ravens gang i løbespillet og herved i angrebet. Således udviklede kampen sig til et sandt scoringsorgie, hvor Steve Smith Sr. også vågnede til dåds og bragte Ravens inden for sejrsafstand med få minutter tilbage af kampen efter et fantastisk 52-yard touchdown.

Scoringen var Steve Smiths 77. i karrieren, og da Terrence West kort tid efter bragte Ravens i front, følte hjemmepublikummet sig sikre på sæsonens fjerde sejr. West havde en kanon kamp med 113 yards og en scoring som følge, hvorpå han gengældte John Harbaughs tillidserklæring, da træneren havde bænket Justin Forsett til fordel for netop Terrence West.

Michael Crabtree var dog i en liga for sig selv, og med to grebne scoringer i kampens fjerde quarter afgjorde han egenhændigt kampen. Således sluttede Ravens’ sejrsstime efter et regulært drama mod Oakland Raiders, som omvendt har vundet to kampe på stribe.