Atlanta Falcons ekspederede Seattle Seahawks ud af slutspillet lørdag, og det efter en overbevisende indsats af Matt Ryan, og resten af Falcons-mandskabet.
Matt Ryan kastede tre touchdowns og over 300 yards. Dermed er han nu oppe på fem kampe i streg, uden en interception, og Ryan beviser gang på gang, hvorfor han er en af de absolutte favoritter til MVP-prisen, som uddeles dagen før årets Super Bowl.
I opgøret mod Seahawks, havde udeholdet en god start på kampen, inden de blev lukket nede, og ikke kunne følge med det høje tempo, som Ryan og Falcons lagde for land, hvor deres angreb var ustoppeligt.
Mod slutningen af første halvleg, havde Falcons bolden på egen et yard linje, med under fire minutter igen. Inden halvleg var et touchdown grebet af Tevin Coleman, og dermed gik Falcons til pause med en 19-10 føring, som lagde grobund for den flotte 36-20 sejr.
Efter kampen udtalte Matt Ryan, at han ikke var overrasket over hvordan kampen gik:
”Jeg følte mig rigtig god i dag. Jeg mener, jeg var sikker. Det gik sådan egentlig sådan som vi havde planlagt” udtalte quarterbacken, inden han roste samarbejdet med Kyle Shanahan, efter sidste sæson ikke havde været en succes.
Atlanta Falcons skal i næste weekend op mod enten Dallas Cowboys eller Green Bay Packers. Det bliver afgjort senere søndag.