En flot anden halvleg fra Dallas var nok til at tage en 28-17 sejr, i en kamp hvor Larry Fitzgerald viste hvorfor han er en af sin generations bedste receivers.

Det var to hold med meget at bevise og middelmådige præstationer i baggagen, der mødtes på University of Phoenix Stadium natten til tirsdag. Værterne Arizona vandt i uge 2 knebent mod et Colts hold som mange mener er et af de mindst talentfulde i NFL, mens Cowboys sidste kamp endte med et svigende nederlag til Denver Broncos. Før kampen kom i gang var der dog, ganske som i rundens andre kampe, en protestaktion hvor spillere og trænere fra Dallas Cowboys samt ejer Jerry Jones før nationalmelodien tog et fælles knæ.

Da kampen først kom i gang, var det hjemmeholdet der dominerede. Efter to drives var Carson Palmer 12/13 for 135 yards og et touchdown. P.g.a. en holding straf og et misset field goal fik Arizona dog kun 7 point ud af det flotte spil. Det betød at et Dallas angreb der ellers havde gevaldige problemer i de første to quarters, kunne marchere ned ad banen og udligne kort før halvlegen. Et drive der startede på Arizonas 33 yard linje endte med at quarterback Dak Prescott, med lidt hjælp fra et par Arizona forsvarere, lavede rullefald ind i endzone. 7-7 ved pause.

Dallas var skarpest efter pausen

Dallas fortsatte det fine momentum efter pausen, hvor Dez Bryant midt i 3. quarter afsluttede et 46 yards 4- spils drive med et fremragende touchdown hvor han viste hvor fysisk han kan være.

Der har været fremme at dette meget vel kan blive sidste sæson for Cardinals quarterback Carson Palmer og fremtidige Hall of Fame receiver Larry Fitzgerald. Særligt sidstnævnte viste at der trods alderen stadig er lidt tilbage i tanken, og spillede en forrygende kamp med flere store spil i anden halvleg. Først udlignede han til 14-14 på et drive hvor han stod for 52 yards.

Og dernæst lavede han sin bedste Randy Moss efterligning, da han stjal bolden for næsen af Dallas cornerback Orlando Scandrick, der øjnede en mulig interception

I sidste ende var Dallas dog det bedre hold, og et 8 yard Elliott touchdown løb slog sejren fast, der endte på cifrene 28-17 i Cowboys favør. Amerikas hold er nu 2-1 med en kommende hjemmekamp mod Los Angeles Rams at se frem til, mens at man i Arizona står med en 1-2 record og må forsøge at vende den sure smag af nederlag til sejrens sødme når San Francisco 49’ers gæster Phoenix Stadium næste søndag.